Emailadres: Login
Wachtwoord:
Suriplein.com Vakantie Suriname \ Nieuws Suriname \ NOB komt voor de volle geheel ten goede aan de ontwikkeling van Suriname

NOB komt voor de volle geheel ten goede aan de ontwikkeling van Suriname

Zondag 15 Juli 2007

De nieuwe bezitster van de meerderheidsaandelen bij de Nationale Ontwikkelingsbank van Suriname N.V. (NOB), het Landbouw Bedrijf Suriname N.V. (LBS) zegt de intentie te hebben in de lijn van haar doelstelling waarvoor NOB in 1963 is opgericht, gezond te willen maken. LBS wil dat NOB voor de volle 100% ten goede komt voor de ontwikkeling van Suriname en denkt dit te kunnen bereiken met gekwalificeerde Surinamers die in Suriname en ook in het buitenland zijn. Hierbij zal niet naar politieke kleur worden gekeken maar puur op deskundigheid.

Eerst zal NOB door deskundigen worden doorgelicht om erna een plan van aanpak op te stellen. LBS sluit het uit dat de bezittingen van NOB ter wille van winstbejag zal worden verkocht. Zulke intenties bestaat bij LBS niet. NOB dient een bank te blijven om Suriname te ontwikkelen. Met dit verschil dat dit doel de komende tijd beter uit de verf dient te komen. Dit zegt woordvoerder S. Lansdorf van LBS.


Er zijn nog geen reacties voor dit nieuws item

Plaats uw reactie
Uw naam:

Neem de bovenstaande code over: