Emailadres: Login
Wachtwoord:
Suriplein.com Vakantie Suriname \ Nieuws Suriname \ Drugszaak SLM-purser weer verwezen naar andere rechter

Drugszaak SLM-purser weer verwezen naar andere rechter

Woensdag 26 Oktober 2011

Paramaribo - Kantonrechter Anand Charan had de drugszaak waarbij de SLM-purser Rudy N. en de vermoedelijke verstrekker Roy T. als verdachte zijn aangemerkt, naar zijn collega verwezen. Deze zaak stond gisteren op de rol.
Kantonrechter Daniële Karamatali heeft op haar beurt deze zaak naar haar collega Alida Johanns verwezen. Deze zitting was de eerste strafzitting van rechter Karamatali. Zij deed eerder aanrijdings- dan wel verkeerszaken.
Op een opmerking van advocaat John Kraag gaf de magistraat te kennen dat de betekening van het Hof nog plaats moet vinden. De raadslieden hadden bij het Hof een verzoekschrift ingediend. Tot heden is de beschikking aan de verdachten niet betekend, waarom het verzoek van invrijheidstelling is afgewezen.

Beide mannen worden uitvoer van vier kilo cocaïne verweten. Twee kilo was in vloeibare vorm opgeslagen en de andere twee kilo van het verderfelijk spul was verborgen in pomtayer. De cocaïne zou met de vlucht van 18 juni 2011 vervoerd worden naar Nederland. Kantonrechter Karamatali stelde deze zaak uit naar 10 november. Rudy en Roy blijven in detentie.
Saskia Bandhan

Bron: Dagblad Suriname


Er zijn nog geen reacties voor dit nieuws item

Plaats uw reactie
Uw naam:

Neem de bovenstaande code over: