Emailadres: Login
Wachtwoord:
Suriplein.com Vakantie Suriname \ Nieuws Suriname \ Laatste groet aan drie neven

Laatste groet aan drie neven

Maandag 24 Oktober 2011

Paramaribo - Op waardige wijze is gisteren afscheid genomen van de drie omgekomen neven, Daniel Ramawadhdoebe, Vishay Ramawadhdoebe en Ravindra Pahladsingh. Ze waren respectievelijk 32, 28, en 31 jaar oud. Een speedbootplezier op de Surinamerivier eindigde in een fataal ongeluk voor de mannen. Niet wetende dat het de laatste dag van hun leven zou zijn, togen de drie neven met nog twee familieleden en een vriend de rivier op, voor ontspanning.
Een van de vrienden, Shaief Jahangier, die ook omkwam, is enkele dagen terug aan de schoot der aarde toevertrouwd. Twee personen, Sam en Navin Ramawadhdoebe, hebben het tragisch incident overleefd.
Op twee verschillende adressen zijn de uitvaartdiensten gehouden. Het lichaam van Pahladsingh lag opgebaard aan de Andiralaan, in zijn ouderlijke woning. Voor menigeen die het erf betrad, was het verdriet van de familie duidelijk voelbaar. De gezichten van vader Rajen Pahladsingh en de overige gezinsleden spraken boekdelen. Treurend om het verlies van hun dierbare konden zij hun tranen nauwelijks bedwingen. Naast familie was Pahladsingh omringd door Surinaamse politici en in het bijzonder oud-president Ronald Venetiaan, de erevoorzitter van de VHP, Ramdien Sardjoe, partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi, hoofdbestuursleden en toppers van de VHP en de overige partijen.
Aan de Kwattaweg werd afscheid genomen van Daniel en Vishay Ramawadhdoebe. Naast familie en vrienden kwamen tal van personen de twee jongemannen de laatste groet brengen. Ook hier waren de Surinaamse politici goed vertegenwoordigd.


Voor de families is het zeer pijnlijk om te verwerken dat de drie jongens nog in de bloei van hun leven, er niet meer zijn. Van de een op de andere dag zijn ze weggerukt. De crematie van de drie jongemannen te Weg naar Zee was erg druk bezocht. Auto’s waren tot aan Ocean Breeze geparkeerd. De families hebben niets aan het toeval overgelaten om hun zonen een pracht van een uitvaart te geven. De weg naar het crematieoord was versierd met witte en lichtgroene vlaggen. Verder waren er twee riksha’s (tuk-tuks) ingezet om de bejaarde mensen of degenen die slecht ter been zijn of heel ver hadden moeten parkeren naar het crematieoord te rijden. Het was een op en neer rijden voor deze riksha’s. De eerste stoet kwam na 13.00 uur en kort daarna volgde die van Ravin Pahladsingh. Heel wat politici en andere bekenden vanuit de gemeenschap kwamen te Weg naar Zee om deze drie jongemannen de laatste eer te bewijzen. Het crematieoord was heel mooi versierd met bloemen en groene en oranje ballonnen. Toen het vuur werd aangemaakt, werd er confetti gestrooid. Zo heeft de familie het graag gewild. Hun dierbare zonen waren gezellige en avontuurlijke jongemannen. Met een lach en een traan werd er afscheid genomen van Daniel, Ravindra en Vishay. De Hi Jet helikopter en een klein vliegtuig vlogen een aantal keren boven het crematieoord, ter ere van de drie jongemannen.

Asha Bhagwat-Widjai Ganesh

Bron: Dagblad Suriname


Er zijn nog geen reacties voor dit nieuws item

Plaats uw reactie
Uw naam:

Neem de bovenstaande code over: