Emailadres: Login
Wachtwoord:
Suriplein.com Vakantie Suriname \ Nieuws Suriname \ Mukesh Doekharan nog steeds vermist

Mukesh Doekharan nog steeds vermist

Woensdag 26 Oktober 2011

Paramaribo - Er ontbreek tot heden elk spoor van Mukesh Doekharan, die op 22 april van huis vertrok. Rond de middaguren van 22 april 2011 vertrok hij van huis met de mededeling dat hij naar de winkel ging om een pakje sigaret en een fles soft te kopen. De familie heeft hem sindsdien niet meer gezien. Er wordt nog steeds gezocht. Een zus van Mukesh vertelt dat zij radeloos zijn. Niets is voor hen zo erg als in het ongewisse te leven. Voor zover zij weet, had Mukesh geen vijanden. Hij is een beetje lichtzinnig. Hij was heel makkelijk in de omgang en was goedgelovig. Zij vrezen dat hij het slachtoffer van iemand is geworden. De familie heeft van alles geprobeerd, maar geen van de acties was succesvol.

De familie maakt zich ernstig zorgen. Zij weet niet in welke toestand Mukesh zich bevind, indien hij nog in leven is. Op de gemeenschap doet zij nogmaals een beroep om hen bij te staan in de zoektocht naar hun zoon en broer. Elke informatie die kan leiden tot het terugvinden van Mukesh wordt ten zeerste geapprecieerd. Zij wilt niets anders dan dat Mukesh, die hopelijk in goede gezondheid leeft, contact opneemt met de familie. Bij elk telefoontje en elke informatie gaat de familie op zoektocht.

Op de bewuste dag was Mukesh gekleed in een blauwe okselmouw trui en een grijze korte broek. Hij had badslippers aan. Tot zijn verdwijning was hij woonachtig aan de Hanna’ s Lustweg 116. De familie doet een dringende oproep op een ieder die informatie over hem heeft, te bellen op het nummer 8796207 of 8883663 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Bron: Dagblad Suriname


Er zijn nog geen reacties voor dit nieuws item

Plaats uw reactie
Uw naam:

Neem de bovenstaande code over: