Emailadres: Login
Wachtwoord:
Suriplein.com Vakantie Suriname \ Nieuws Suriname \ Verdachte krijgt black-out

Verdachte krijgt black-out

Woensdag 26 Oktober 2011

Paramaribo - Jan G. zou Rudolf in de maand juli opzettelijk hebben opgelicht. Jan hield de benadeelde voor dat hij spoedig de beschikking van een perceel in orde zou maken. omdat hij contacten zou hebben met iemand die werkzaam is op Domeinkantoor en met een landmeter. Jan kreeg Euro 850 van de benadeelde.

De verdachte gaf toe dat geld te hebben ontvangen. De eerste keer had hij Euro 400 ontvangen. Bovendien gaf de benadeelde aan dat naast dat geld hij ook nog een fotocamera aan de verdachte in bruikleen had gegeven om foto’s te maken van zijn perceel. De camera heeft hij ook niet teruggekregen

De kantonrechter maakte de opmerking dat een landmeter foto’s moet maken en niet de eigenaar. Op een dag was Jan samen met een vrouw naar Rudolf geweest. Hij hield Rudolf voor dat de vrouw alles zou regelen. De benadeelde vertrouwde Jan zoveel dat hij zelfs een voertuig aan de verdachte leende, ondanks hij niet in het bezit is van een rijbewijs. De heeft ook auto nog schade opgelopen.

De openbare aanklager heeft in deze zaak nog behoefte om een getuige te horen. Jan kon zich niet veel herinneren wat hij met dat geld heeft gedaan. Bij de politie legde hij een verklaring af dat hij het geld heeft verbrast aan sport en alcohol. De magistraat zal op de volgende zitting de verbalisant horen. De gevangenhouding van Jan blijft gehandhaafd.

Saskia Bandhan

Bron: Dagblad Suriname


Er zijn nog geen reacties voor dit nieuws item

Plaats uw reactie
Uw naam:

Neem de bovenstaande code over: